Nyomtatás

 Iskolánk lehetőséget biztosít arra, hogy otthon, saját időbeosztás szerint tantermi foglalkozások látogatása nélkül KRESZ  tanfolyamot elvégezzen.  

A képzéshez számítógép és internet kapcsolat, gmail-os email cím  szükséges. A tanuló saját időbeosztása és  képességei szerint halad a tanulási folyamatban. 

A tananyag felhasználására a tanulónak  180, 365 nap áll rendelkezésre. Hozzáférés egyedi azonosítóval (felhasználó név és jelszó) ill. facebook vagy gmail fiókkal történik.                                                                                      

A tanfolyam egymásra épülő fejezetekre osztja a tananyagot, melyek kisebb alfejezetekre oszlanak. Mindegyik anyagrészt 1-1 rövid teszt jellegű  számonkérés zár le.

A tudnivalókat színes ábrák, animált képek elevenítik meg, sőt sokszor interaktív felület segíti az anyag érzékelését.  A  tudásanyagot érdekességek, kapcsolódó jogszabályok bővítik, ha a megfelelő ikonokra kattint.  A leckében való előrehaladást bal oldalon egy könyv ikon jelzi,ha megnyitja.  A   továbbhaladás  érdekében kattintani kell, az ikonok más-más helyen jelennek meg a felületeken. A lap alján lévő nyíl zöldre váltása jelzi hogy mindent megjelenített az adott oldalon, továbbléphet a következő oldalra.

Az egész olyan, mintha egy olyan tankönyvet olvasna, amely folyamatosan   feladatokkal látja el, növelve a koncentráló képességet.   

A részvizsgák sikeres elvégzését követően a rendszer igazolást  állít  ki a tanulónak. Ez után elkezdheti a vizsgafelkészítő teszt gyakorlását.

Vizsgaszándékát az autósiskola felé jelezze! 

Eredményes felkészülést kívánunk! smiley

                        

 

            

                                                                                                                            

                                                                                      

Részletek: | Megjelent: 2015. március 29. | Találatok: 8393